Založ si blog

Gorila sa asi vyparila.

V súvislosti so stále prezentovaným heslom o rozviazaní rúk polícií a prokuratúre a aktivitami NAKA sa otvára čoraz viac otázka-čo sa stalo s „Gorilou“? Je to jedna z najväčších zlodejín v slovenskej ekonomike. V nedávnej minulosti bola neustále predmetom médií a sťažovali sa naši „najslávnejší a najlepší vyšetrovatelia“ Gajdoš a Kyselica, že im je bránené vo vyšetrovaní kauzy. A média ich oplakávali a žiadali rozviazanie rúk polícií vo vyšetrovaní kauzy.

A teraz je tu úžasné ticho-už nejde o miliardy-rozkradnutý majetok štátu, rozkradnuté zdravotníctvo, strácajúce sa peniaze v zdravotných poisťovniach? Média sú ticho, policajti-ako keby NAKA neexistovala a národ sleduje divadlo hercov NAKA a špeciálnej prokuratúry pri riešení politických objednávok. O uvažovaní a postupoch tohto spolku nasvedčuje aj prípad advokáta Ribára s opätovným zadržaním a následným návrhom na väzbu za skutok, ktorý sa mal stať v roku 2004. Chápem celé dianie, ako snahu odviesť pozornosť od káuz, ktoré sa dotýkajú samotného špeciálneho prokurátora.

Podporujem očistu spoločnosti od  zločincov, ale musí postupovať naprieč celou spoločnosťou a nesmie byť politicky motivovaná a kajúcnici nemôžu zostať nepotrestaní.

Tím vyšetrovateľov „Gorila“ vyšetruje kauzu už 10 rokov. Tím, ktorý navrhol vtedajší policajný prezident Spišiak a schválil vtedajší minister vnútra Lipšic-funguje dodnes a výsledok 10 ročnej práce je nula, pritom ekonomická trestná činnosť je evidentná a škody a následky obrovské. Iba záujem médií a polície na doriešení je po voľbách nulový. Prečo? Žeby už vyšetrovanie splnilo cieľ, alebo nie je záujem postihnúť zodpovedných?  

Kto môže za súčasnú situáciu? A kto za to zaplatí?

05.03.2022

Raz sa budeme za dnešok všetci hanbiť. Za svoje postoje a za konanie našich politikov a to, že sme im nechali voľné ruky v ich konaní vojnových štváčov. A výsledkom okrem iného bude naša chudoba a ešte väčší diktát USA v Európe a vo svete. Ako hlboko musíme ešte padnúť, aby sme sa poučili? Občanov na Ukrajine je mi ľúto a treba [...]

Zmestia sa niektorí policajti do kože?

21.05.2021

Dnes prebehla médiami informácia o neúspešnom pokuse zásahovej jednotky Úradu inšpekčnej služby zadržať bývalého riaditeľa NAKA Branislava Zuriana. Čo človeka zarazí, je postup-vylomenie dverí a zásah o 05,00 hod- metódy používané voči nebezpečným páchateľom. Kto zaplatí škodu na dverách a zárubni, ako zabezpečia policajti UIS byt proti prípadnému [...]

Túto vládu si občania budú dlho pamätať.

18.05.2021

Pri nástupe vlády po voľbách vyhlásil Matovič, že nová vláda sa dostane do učebníc dejepisu. Neviem či sa táto vláda dostane do učebníc dejepisu, ale jedno je už dnes isté-pamätať si ju budú občania veľmi dlho. Veľmi dlho budú minimálne na vlastných vreckách cítiť dôsledky jej rozhodnutí-konania, alebo nekonania v oblastiach, ktoré sa dotýkajú podmienok kvality [...]

Srbsko

Výbor Rady Európy podporil členstvo Kosova, Srbsko to odsúdilo

28.03.2024 13:10

Srbský šéf diplomacie označil rozhodnutie výboru PZ RE o podpore členstva Kosova za "škandalózne" a "hanebné".

čaputová

Čaputová: Členstvo v klube NATO nám poskytuje ochranu teraz aj do budúcna

28.03.2024 12:58

V piatok uplynie výročie 20. výročia vstupu Slovenska do Aliancie.

izrael, palestína, gaza

Izraelská armáda tvrdí, že v nemocnici v Gaze zabila 200 ozbrojencov Hamasu

28.03.2024 12:44

Pacienti z radov civilistov a zdravotnícky personál bol podľa armády kvôli bojom evakuovaný do iného krídla nemocnice.

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 23
Celková čítanosť: 67813x
Priemerná čítanosť článkov: 2948x

Autor blogu

Kategórie