Založ si blog

Čo ukázal Sputnik V.

V oblasti použitia ako vakcíny a pozitívneho ovplyvnenia zdravia zatiaľ veľa príležitosti nemal, ale v oblasti otvárania očí, odkrývania charakterov jednotlivých aktérov, odkrývania skutočných podstát správania sa niektorých ľudí a ich chápania objektivity prístupu ku konaniu iných dokázal veľa. Ukázal aj silu médií v masírovaní más, ukázal buď chýbajúce schopnosti niektorých novinárov analyzovať veci v súvislostiach, alebo vedomé skresľovanie priebehu diania v prospech niekoho v pozadí. Ak by to tak bolo, potom sa jedná o mimoriadne nebezpečné konanie a zo strany štátu to treba čo najrýchlejšie odhaliť a zastaviť. Jedna stránka sú novinári a ten kto ich riadi z pozadia a druhá stránka sú herci v tomto dianí  a režisér, alebo hrajúci režisér. Donedávna som si naivne myslel, že režisérom je Matovič. Sputnik však ukázal, že nie je režisérom a dokonca ani nehrá hlavnú rolu. Kto to všetko spustil-kto sú hlavní protagonisti?

Korčok-vyjadrenie o sputniku ako o nástroji hybridnej vojny a tomu rozumie-s občanmi SR vedie hybridnú vojnu už roky a otázky ochrany zdravia a bezpečnosti občanov pre neho nie sú prioritou. Dokazuje to svojím vystupovaním dlhodobo.           

Baťo-spochybňovanie dodávky sputnika-balenie, kvalita, následná vulgárna reakcia na stanovisko  Ježíkovej, atď. Je odborníkom na všetko-viď zamestnanie na útvare hodnoty za peniaze-ak si k tomu pridáme jeho slovník, je pozoruhodné, že ho tolerujú a kryjú média aj politici.

Baťová-klamanie v jednotlivých vyjadreniach-nikým nepreverované tvrdenia /najprv spolupráca s 30 akreditovanými laboratóriami, potom spresnenie, že boli iba oslovené, ale odmietli, tvrdenie, že sputnik u nás nie je totožný so sputnikom používaným v zahraničí. Asi tým dôveru v sputnik u možných záujemcov o očkovanie neposilnila. Výsledok-návrh na udelenie medaily V.J.Žuffu za prínos do slovenského lekárnictva Baťovej, ako prejav úcty a rešpektu k ŠUKL dekanom FaF UK Klimasom.

Klimas-dekan FaF UK od 1.3.2021, manželka vedúca oddelenia predklinického a klinického posudzovania liekov v ŠUKL-spolužiak s Baťovou-spája ich aj Unipharma /člen dozornej rady od 2020/

Čaputová-jednostranná podpora ŠUKL bez preverenia súvislostí, otázkou zostáva prečo? Svojím postojom spoluzodpovedná za predlžovanie času nasadenia vakcíny .

Drucker-vymenoval na základe výsledkov výberového konania Baťovú do funkcie, po mesiaci od odchodu jej predchodcu, nikde však neviem nájsť nič o vyhlásení ani účastníkoch výberového konania.

Kto môže za súčasnú situáciu? A kto za to zaplatí?

05.03.2022

Raz sa budeme za dnešok všetci hanbiť. Za svoje postoje a za konanie našich politikov a to, že sme im nechali voľné ruky v ich konaní vojnových štváčov. A výsledkom okrem iného bude naša chudoba a ešte väčší diktát USA v Európe a vo svete. Ako hlboko musíme ešte padnúť, aby sme sa poučili? Občanov na Ukrajine je mi ľúto a treba [...]

Gorila sa asi vyparila.

13.06.2021

V súvislosti so stále prezentovaným heslom o rozviazaní rúk polícií a prokuratúre a aktivitami NAKA sa otvára čoraz viac otázka-čo sa stalo s „Gorilou“? Je to jedna z najväčších zlodejín v slovenskej ekonomike. V nedávnej minulosti bola neustále predmetom médií a sťažovali sa naši „najslávnejší a najlepší [...]

Zmestia sa niektorí policajti do kože?

21.05.2021

Dnes prebehla médiami informácia o neúspešnom pokuse zásahovej jednotky Úradu inšpekčnej služby zadržať bývalého riaditeľa NAKA Branislava Zuriana. Čo človeka zarazí, je postup-vylomenie dverí a zásah o 05,00 hod- metódy používané voči nebezpečným páchateľom. Kto zaplatí škodu na dverách a zárubni, ako zabezpečia policajti UIS byt proti prípadnému [...]

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Boss bossov pred súdom, aj keď o to nežiadal. Dostane sa Mikuláš Černák na slobodu? Dôkazy stále pribúdajú

25.04.2024 08:00, aktualizované: 08:19

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00, aktualizované: 08:13

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 23
Celková čítanosť: 68116x
Priemerná čítanosť článkov: 2962x

Autor blogu

Kategórie